Space saving media wall for Merseytravel

 In news

Tasked by Openview Security Solutions, Thinking Space has recently completed a media wall with a difference for clients’ Merseytravel.
Housed in the splendid St Georges Dock ventilation building in Liverpool, the Traffic Control Centre required a media wall to display their multiple monitors, but were tight on space. Thinking Space created a custom designed Evolution media wall with an articulated arm system, which allows all engineering work to be undertaken from the front of the media wall with minimal space needed at the rear, thus creating more space within the room.

Darren Hazlewood, Principal Operational Estates Office for Merseytravel commented “The new video wall was installed as a key facility within our newly constructed Combined Control Centre operating both of the Mersey Tunnels in Merseyside. We are extremely pleased with our choice to opt for the Video Wall Solution offered Thinking Space. It provides a number of attractive features such as integrated cable containment and management, extensive flexibility for screen mounting and positional adjustment, excellent integrated features to aid screen maintenance, as well as aesthetically being totally in tune with our ultra-modern Combined Control Centre.”

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0

Start typing and press Enter to search

monitor-wall-solution-from-evolutionSimulator media wall after powdercoating